61 27 88 30

Hvad er holistisk fysioterapi ?

I holistisk fysioterapi er der fokus på, at behandle personen frem for symptomerne. Så det er en traditionel fysioterapi, men den kombineres og flettes sammen med andre terapiformer, for at opnå det optimale resultat. Det betyder for dig, at det er dine fysiske problematikker og behov, som kommer til at styre behandlingen.

Gennem det sidste årti har man lært mere effektive måder, at imødekomme sundhed og velfærd. Des mere vi lærer, des mere ser det ud som om, at en holistisk tilgang er vejen frem, da vores mentale, sociale, spirituelle og fysiske sundhed ofte er indbyrdes forbundet.

Med det menes der, at holistisk fysioterapi har en forståelse for hele kroppen, så der også lægger vægt på den forbindelse, som er mellem ens sind og krop.

 

det holistiske menneskesyn i fysioterapi
hvad er holistisk fysioterapi

På samme måde som, at stress og usund kost påvirker dit fysiske helbred, ligeledes kan dine følelser og mentale tilstand have en lignende virkning på din sundhed.

Holder fordelene for evigt?
Hver person respondere individuelt, men ofte holder behandlingens fordele til næste behandling. Jeg anbefaler, at der som minimum går en til to uger imellem hver behandling, for at sikre, at musklerne ikke mister deres fornemmelse for hvornår de skal spænde op. Men der kan i nogle tilfælde sagtens gå op til et halvt år mellem hver behandling.