61 27 88 30

FYSIOTERAPI BEHANDLINGER

Fysioterapi der er mere end bare øvelser

Ondt i ryggen kan behandles hos fysioterapeut

Manuel Fysioterapi

Denne behandling indebærer, at jeg går ind og sætter knogler, som har forskubbet sig på plads.

Knogler kan forskubbe sig af helt almindelige hverdagsbevægelser, og det kan påvirke din mobilitet og ydeevne og være med til at forsage smerter og opspændt muskulatur.

For at opnå det bedste resultat og lette dine daglige smerter, går jeg hele kroppen igennem og sætter alt, hvad jeg finder  tilbage på sin plads.

PRIS : 550 KR

nakke og skulder massage

WELLNESS MASSAGE

Wellness massage er en behandlingsform, som giver dig afslapning og forbedrer dit velvære.

Det er en blød og let massage for ryg og nakke muskulatur, hvor du kan få en oplevelse af, hvordan kroppen giver slip på de spændinger og stressede områder, der er bygget op over tid.

Gennem de lange og blide strøg henover kroppen kan massagen være med til, at forøge din hverdags energi og mindske stress.

PRIS : 350 KR

Sådan hjalp jeg Henrik og Maria

iskiassmerter behandling hos Nikoline i Ringsted

Iskias-smerter og følelsesløshed ned gennem benet

Henrik havde over længere tid haft smerter i hoften og lænden. Han var følelsesløs i benet men samtidigt oversensitiv i huden.

Efter 4 behandlinger, hvor jeg satte Henriks knogler ind på deres optimale plads, løsnede de omkringliggende muskler og masserede ham, kunne han mærke hvordan hans oversensitive hud blev mindre sensitiv og hvordan hans fornemmelse af følelsesløshed i benet var på vej væk. 

Henrik fortæller mig hvordan han føler, at han har fået liv i benet igen. Efter 6 behandlinger var benet næsten som normalt. Vi holdt derfor en pause på 6-9 måneder før Henrik igen følte behov for, at komme i behandling med følelsesløsheden og sin oversensitive hud.

1

Skuldersmerter og nedsat bevægelighed

Maria havde over længere tid haft ondt i skulderen, hvor det trak ned under skulderbladet. Hun følte hun ikke havde ordentlig bevægelse i skulderen og at hun var begrænset i, hvad hun kunne lave.

Efter 3 behandlinger, hvor jeg havde løsnet musklerne og sat de forskubbede knogler på plads, kunne hun bruge skulderen normalt med kun lidt ømhed.

Derefter gik der 3-4 måneder før Maria følte, at det begyndte at vende lidt tilbage. Hun kom ind til en behandling mere og har ikke haft behov siden.

skuldersmerter kan fjernes med fysioterapi

Ondt i ryggen, iskias smerter, knæskade…

Vil du have færre smerter? Book nu og lad mig hjælpe dig

4 + 14 =

TILSKUD TIL BEHANDLINGER HOS FYSIOTERAPEUT

Du behøver ikke at have en henvisning for at gå til behandling hos en fysioterapeut, her kan du komme direkte ind fra gaden. Herunder kan du læse om nogle af de forskellige tilskudmuligheder til behandlinger hos fysioterapi der findes .

Er du medlem af sygesikring Danmark ?

Hvis du er medlem af “Danmark” kan du få tilskud til behandling hos en fysioterapeut uanset om klinikken har ydernummer eller ej.  Hvad du kan få i tilskud afhænger af hvilken gruppe du er medlem af.

Læs mere hos Sygesikring Danmark

Tilskud gennem den offentlige sygesikring

Med en henvisning fra egen læge kan man få tilskud til fysioterapi, men kun til de klinikker med det såkaldte “ydernummer”.

Da det koster mange penge at købe et nyt ydernummer, er det derfor oftest kun de helt store klinikker, som har økonomien  til det. Som lille klinik har jeg desværre ikke den mulighed.

Sundhedsforsikring gennem dit arbejde

De fleste har gennem deres arbejde fået en sundhedsforsikring. De betaler ofte helt eller delvist for behandlinger hos f.eks en fysioterapeut.

Spørg din arbejdsgiver om hvordan du er dækket.

Privat ulykke-forsikring

Forsikringerne har mange forskellige måder de dækker omkostningerne ved behandlinger på.  Kontakt derfor din private forsikring og forklar dem, at du gerne vil benytte fysioterapi i en klinik uden for ydernummer.

Derefter beder du dem sende en bekræftelse på, hvor meget de dækker for de enkelte ydelser, og hvordan de vil have, at afregningen skal foregå.